Spring naar content
Pand mvm groot

Wij zijn HOMVM

Reeds jarenlang is HOMVM een van de vooraanstaande leveranciers van gebruikte tuinbouw machines- en materialen. Wereldwijde inkoop en levering van goede gebruikte tuinbouw machines- en materialen tegen nette prijzen staat voorop. We leveren machines en materialen van de bekende vooraanstaande merken in de tuinbouw branche, hierdoor is een hoge kwaliteitsstandaard gegarandeerd. Op onze 1000 m2 grote locatie in Zevenbergen worden de binnengekomen machines nagekeken, opgeknapt en opgeslagen. Bij interesse voor een machine ben je ten zeerste welkom om te komen kijken op onze locatie. Op onze website kunt u een impressie krijgen van ons totale aanbod aan producten, ook als u naar iets op zoek bent wat niet op de website staat, kunt u gerust contact opnemen. We zijn transparant en persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel.

Naast de in- en verkoop van gebruikte tuinbouwmachines en materialen zijn we in 2016 gestart met de verhuur van elektrobuisrailwagens. Er zijn verschillende redenen waarbij het huren van een buisrailwagen een interessantere optie is, bijvoorbeeld bij teeltwisselingen of stormschade.

Eerlijk en correct. Wij zijn HOMVM.

Historie

Startende met het helpen van tuinders uit zijn netwerk, is Mick van Slobbe in 1998 begonnen met Handelsonderneming MVM. Wat begon met de in- en verkoop van Aweta E8 komkommer sorteerders in Nederland en België, is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal actief handelsbedrijf. De afgelopen 22 jaar is HOMVM steeds weer een stukje gegroeid in aanbod, klanten en actieve landen. En ook in de toekomst staan we klaar om onze klanten verder te helpen.

Wereldwijd actief

Wij zijn wereldwijd in meer dan 42 landen actief. Van Canada tot Nieuw-Zeeland en Kosovo tot Zweden, we zorgen wereldwijd voor levering van goede gebruikte tuinbouw machines.

world 1