Over ons

Over ons

Het bedrijf handelsonderneming MVM, gevestigd te Zevenbergen, is een handelsbedrijf in gebruikte tuinbouw machines- en materialen. Wereldwijde levering van goede  gebruikte tuinbouw machines- en materialen tegen nette prijzen staat voorop. Wij leveren machines en materialen van de bekende vooraanstaande merken in de tuinbouw branche, hierdoor is een hoge kwaliteitsstandaard gegarandeerd. In onze bedrijfslocatie gevestigd te Zevenbergen worden de binnengekomen machines nagekeken en opgeslagen, bij interesse voor een product bent u ten zeerste welkom om te komen kijken op onze locatie. Op onze website kunt u een impressie krijgen van ons totale aanbod aan producten, ook als u naar iets op zoek bent wat niet op de website staat, kunt u gerust contact opnemen. Waar we kunnen, zullen wij u helpen.

Naast de in- en verkoop van gebruikte tuinbouwmachines en materialen zijn we in 2016 gestart met de verhuur van elektrobuisrailwagens. Er zijn verschillende redenen waarbij het huren van een buisrailwagen voor u een interessantere optie is, vanaf heden kunnen wij u ook op die wens bedienen. Meer informatie over de mogelijkheden vindt u op www.buisrailwagenhuren.nl  

Missie/Visie

Handelsonderneming MVM wil de betrouwbare partner zijn op het gebied van gebruikte tuinbouw machines- en materialen. Dit wordt bereikt door samen met de klanten te kijken naar de beste oplossing voor hun situatie. Door een beleid van direct en correct contact te voeren wordt dit doel bereikt. Handelsonderneming MVM wil de uitstraling hebben van een transparant bedrijf waar persoonlijk contact met de klant hoog in het vaandel staat. 

Top